Nyårsafton på Centralen!

Fira in det nya året med dina nära och kära, tillsammans med oss på Centralen!
Kvällen till ära bjuder vi på två olika supéalternativ. Omakazesupé är en avsmakningsmeny i 5 serveringar med 11 rätter i sann PingPong anda. Asian fusion med norrländsk känsla i grunden serveras maten i kallt, ljummet och varmt format. Kraftigt, lekfullt, hett och intensivt för ynka 695kr. Passande vinpaket säljs för 395kr. Är sällskapet mer än 12 personer? Skriv in till info@centralensundsvall.se så hjälper vi dig närmre.

Balkongsupén är en lyxigare nyårssupé i klassiskt format i fem serveringar med det bästa från land och hav. Upplev nyårsafton på vår festvåning och skåla in 2023 med Sundsvalls bästa utsikt över hamninloppet. Balkongsupén kostar 995kr med ett passande dryckespaket för 695kr.
Är sällskapet mer än 6 personer? Skriv in till info@centralensundsvall.se så hjälper vi dig närmre.

Med en Färgsprakande ljusshow, konfetti, rök, kolsyra och champagne inviger vi 2023 med en maxad nyårsfest på Centralen! Boka era drinkbord och kirra förköpsbiljetten. För er som har bokat omakazesupé på PingPong eller Balkongsupé på festvåningen så ingår inträde till nyårsfesten. Från bubbel till supé, tolvslag till nattklubb. Årets nyårsfirande sker från start till slut på Centralen i Sundsvall!

Upplev nyårsafton på Centralen
Lördag den 31 December från 18:00 till 03:00

Omakazesupé Meny
Balkongsupé Meny

BOKA OMAKAZESUPÉBOKA BALKONGSUPÉFÖRKÖP NYÅRSFESTEN

EVENEMANG